tisdag 16 februari 2010

Nu drar det igång!


Igår kväll hade vi hembesök av elektrikern som gick igenom elritningen. Vi har gjort endel ändringar från den ursprungliga planen. Vi får pris från honom om några dagar och då får vi se om det känns rimligt eller om det är något vi ska plocka bort.


Imorgon onsdag så besöker jag tomten och ska där stämma träff med killen som ska gräva. Vi ska prata igenom hur vi vill ha det gjort osv.


Riktgit kul att vi nu kommer igång med bygget!


2 kommentarer:

  1. Riktigt roligt att få vara med från början och bygga sitt eget hus (fastän någon annan spikar vill säga... vet inte hur mycket ni ska göra med själva huset, men man har ändå tomten kvar när huset väl är uppe:-) Men ni lär nog få en del att pyssla med ändå! Med tanke på din fråga i min blogg så har vi tagit antennuttag i alla sovrum, vardagsrum, allrum och så kom det med ett i köket (lite onödigt med tanke på att vi ser stora TVn från köket så vi behöver ingen tv där) så 7 st antennuttag totalt. Vi har valt att köra med antenn och då med Boxer. Detta är ju en smaksak. Men det som känns bra med det är att det är ganska så "driftsäkert" för internetleverantörerna kan ju strula i bland. Och då är det skönt med en antenn på taket. Räcker att ip-telefonin och internet strular emellanåt... men då kan man ivarje fall titta på tv.

    SvaraRadera
  2. Just det ja! Ta hellre några extra nätverksuttag till vardagsrummet för det behövs, vi har fyra där och alla är upptagna! Ett litet tipps.

    SvaraRadera