onsdag 4 augusti 2010

Inflyttade

Igår tisdag så gick flyttlasset till vårt nya hus. Stort tack till Mamma, pappa och min bror för all hjälp vid flytten, nu är allt på plats i huset och vi fixade även att köpa en stege.

Igår fick vi igång på tvn och sedan tidigare hade vi fått igång på telefonen. Idag fixade jag igång internet. Vi har även packat upp en mängd kartonger men helt klara med detta blir vi nog inte på många dagar. Jag har tänkt få upp stereon samt rullgariner i sovrummet innan kvällen och så ta tag i några kartonger till.

Just nu är elektrikerna här och fixa några missar från instalationen. Eldragningen till garaget väntar vi med och där får vi invänta att Myresjöhus börjar jobba igen vilket är fallet på måndag då deras semester ska vara slut. Det har alltså missats att dras ström mellan huset och förrådet men det kommer och lösa sig och avståndet är ju bara 3 meter så.

Nu får vi ta kraft för att städa ur lägenheten, något som vi inte alls känner för men som vi nog ska ta tag i imorgon eller på fredag. Bilder kommer framöver när vi packat upp kameran

1 kommentar: