söndag 26 september 2010

Senaste tiden

Nu har vi fått friggeboden till tomten. Den ingår vid tomtköpet så nästan alla här har en sådan. Den kommer givetvis inte att stå här permanent utan ska placeras bakom carporten när vi fixat till tomten under 2011.

Toaletten på plan 2 är nu helt klar. Det var ju handfatet som vi väntade på ganska länge men nu är det på plats.



Idag så monterade jag dit hatthylla i groventrén. En enkel billig vitlackad MDF variant. Blir perfekt att använda för oss till vardags när vi kommer in i groventrén.


Vid huvudentrén så hade vi sedan tidigare moterat upp en svart mindre hatthylla där gästerna kan hänga av sig sina jackor. Pasar perfekt in mot de i övrigt vita väggarna.

Vi plockade i ordning idag på allt som vi tillfälligt förvarat där LUMI-garderoben ska vara. Vi kommer nämligen på onsdag att få skjutdörrarna levererade, ca 2 månader försenat. När de väl är på plats så ska snickarna komma och montera in den plus alla tillbehör till den.


Vi fixade även upp gardingfästen till sovrummet idag. Den här helgen har vi fixat mycket i huset, även plockat undan altanmöbler, monterat en hallbyrå (bild kommer senare) och även fått undan några till banankartonger.
Parabol är köpt men inte ännu levererad, kanske blir helggöra kommande helg. Det finns att göra. Sedan blir det även fler gardinfästen uppmonterade kommande vecka, vi ska bara köpa fler + skruv/plugg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar