tisdag 8 september 2009

Många val att göra

I dag hade vi möte med Myresjöhus.
Vi gick igenom ritningen som vi äntligen fick igår. Vi gjorde några små ändringar. Bl.a. Fönster placeringar/storlek, ändring av en vägg.
Gick även igenom slutbeställning 1(utvändigt) och 2(invändigt). Det var väldigt, väldigt många olika val man hade. Färg, material, utseende. Inte så lätt för oss nybörjare att kunna välja. Myresjöhus representant tipsade om några saker, vilket kändes bra. Han kan liksom denna bransch.
Några punkter har vi kvar att bestämma så som badrumstillbehör, handtag mm. Vilken öppenspis vi ska ha. Vilket hörnbadkar? Dessa ska vi mejla till Myresjöhus snarast.
Vi ska även boka tid hos HTH i Jönköping snarast för att åka dit och rita vårt kök. Vilket vi ser fram emot. Vi är ganska överens men eftersom vi flyttat köket så måste man rita om det så att det passar nya ritningen.

Vi har valt lockläktträpanel till vårt hus. Arkitekten kommer att tipsa oss om hur vi ska måla och utrusta huset utvändigt så det blir lite funkis utseende i alla fall. Likt originalet Axanäs i katalogen. Se länk . Det ska bli spännande. Får invänta och se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar