söndag 22 november 2009

Klädkammaren

Så här vore inte fel att få till i vår kommande klädkammare vid sovrum 1 på bottenvåningen. Dock kommer vi inte att ha garderober på båda sidorna av klädkammaren utan längs ytterväggen som mäter 3,50 meter och så på kortväggen längst in som mäter 2 meter. IKEA Pax heter serien och den lär inköpas efter inflyttningen.
Dock osäker på vad vi ska sattsa på för belysning, tips tas gärna emot här. Enbart bra takbelysning eller även spottar upptill?

2 kommentarer:

  1. Åh vad snyggt och praktiskt med en klädkammare.... jag vill också ha! Synd att vi är ett rum för kort då. Det rum vi har "över" blir till arbetsrum med skrivbord och bokhyllor. Jag får se fram emot ett dressingroom när stortjejjen flyttar hemifrån typ ;-) Det är några år kvar (typ tio!) Men då vill väl lilljejjen ha det rummet till dressingroom ;-)

    Jag tror ni får det bra fint i er klädkammare iallafall :) Och belysning är viktigt. En kombi med lampor och spots som ovan är bra tror jag...

    Ha det så bra!
    //Linda

    SvaraRadera
  2. Svårt att förklara när jag inte lagt ut den slutgiltiga planlösningen. Men när vi fått kopia på det sista så ska jag scanna in den och lägga ut. Dock så är denna klädkammare innanför stora sovrummet på bottenvåningen, hade gärna haft ännu större men vissa maxgränser måte man hålla sig till.

    Robert

    SvaraRadera