torsdag 29 april 2010

Det händer mycket med bygget

Just nu är det full fart med byggandet. 3 snickare håller på i huset för fullt så sedan idag finns även elektrikern där för att dra ett antal meter sladdar i väggarna, det lär ju ta en stund. När elektrikern är färdig så kan snickarna sätta igen alla väggar och tak så att sedan målare och kalelkillar kan komma igång.

Tapeter tittade vi på idag igen, riktigt svårt måste jag säga, svårare med tapeter än med planlösning. Vi har dock kommit en bit på väg och vi får fortsätta under nästa vecka, nu i helgen har de sängt pga 1:a Maj.

Kakelofferten kom till oss idag, den är inlämnad och klar nu men det kommer att ta några veckor innan det är dags att lägga detta i huset.

Sedan har jag hat kontakt med Stadsnät och där är allt under kontroll. Vi kommer att koppla in huset mot Stadsnät något som ingår i tomtpriset. Där får vi fiberuppkoppling med tele, bredband och TV och mängder med olika alternativ att välja bland. Vi förbereder huset dock så vi kan ta in TV via satelit eller vanlig antenn också för att inte vara helt uppbundna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar