lördag 20 mars 2010

Husbesök Lördag

Soliga bilder tagna på lördags förmiddagen. Som ni ser är nu våning två på plats, där uppe blir det två sovrum, ett kontor, allrum och dusch.

Taket är lagt överallt. Det som inte hunnits med är taket på carporten, där är bara vissa takstolar på plats, de andra ligger bara fritt och ska troligen sättas på plats under början av nästa vecka. Framöver blir det mycket jobb med utvändiga paneler och takjobb.

Bild frammifrån huset med huvudentrén i mitten. Fönstret uppe till höger är sovrum och uppe till vänster är kontor.

Här ser ni även carporten med förrådet bakom.

Fotat på baksidan. På övervåningen till vänster finns sovrum och hill höger där uppe har vi allrummet.

Samma som bilden ovan.

Bild tagen i söderläge. Ni ser lilla fönstret uppe i kontoret. Samma typ av fönster finns även på andra sidan taknocken i allrummet. Samma fönster finns även nere i vardagsrummet. Liggande 11*5 fönster.

Här ser ni även gaveln mot carporten. Där finns bara två fönster. Dels ett nere i groventrén och så ett ovan det uppe i duschen, i övrigt bara vägg.


Bild fotad i fönstret i groventén. Till höger ser ni vår duschplats i badrummet, dörrhålet ut till hallen. Första väggen är den som går i mitten av bottenvåningen i tvåplansdelen. Den andra väggen som är uppe är den som går bakom trappen i hallen. Bakom den blir sovrum, klädkammare och vardagsrum i enplansdelen. Dessa två väggar är bärande, när jag kommer in i huset får jag fota hur balkarna ser ut mm, svårt att fota genom fönster.

1 kommentar:

  1. Ojsan, här har det hänt grejor minsann. Huset ser jättefint ut. Stort också =) Kuuul!

    SvaraRadera